Home » Idei Decorative » Cum aleg și cumpăr o piscină

Cum aleg și cumpăr piscina, acest articol este dedicat celor care își doresc o piscină demontabilă. Pentru piscine construite, necesită un constructor și avize de la primărie.

Piscina s-a dovedit a fi un real loc de relaxare, atât fizică cât și fizică.

Dacă curtea vă permite o piscină mai mare în care să puteți înota, atunci accea ar trebui să fie alegerea, dar pentru asta trebuie să țineți cont că aveți nevoie și de un spațiu de depozitare a pieselor pe timpul iernii.

Dacă curtea nu vă permite o astfel de piscină, nu e problemă, sunt și piscine gonflabile, mai mici care vă permit relaxarea în zilele foarte calde.

Cum aleg o piscină?

  • spațiu în curte, analizați bine spațierea curții și identificați locul în care doriți să o montați. Trebuie să știți că este necesar să lăsați cel puțin 1 metru liber pe fiecare latură a piscinei.
  • Aveți canalizare sau fosă septică? Ce capacitate are fosa? Dacă aveți canalizare, atunci puteți monta orice fel de piscină în curte. Dacă aveți fosă septică, trebuie să vă gândiți că o piscină de dimensiuni mari ar umple fosa destul de repede iar costurile de vidanjare vă vor mâhni ori de câte ori trebuie să schimbați apa în piscină.
  • Rotundă sau ovală? Aici ține de gusturi, însă dacă este mai mare, recomand ovală. O piscină ovală îți permite să poți face și ceva mișcare, o dimensiune recomandată ar fi 730x375x120cm.
  • Din cadre metalice sau plastic, merg pe metal. Este totuși cam greu să lași câteva sute de litri de apă pe o structură din plastic.

Piscină ovală demontabilă:

Kitul include toate elementele necesare unei montari si utilizari rapide si de durata, oferind placerea scaldatului la un pret accesibil.
Piscina ovala imitatie piatra cu 4 suporturi laterale.
Profil perimetral decorativ 15cm; coloane 12cm.
Liner albastru 0,4mm.
Filtru de nisip FA 6030 3,00 m3/h (2,6 m3/h conf. Norm NF P90-318) cu prefiltru.
Scara detasabila

Capacitate litraj circa 20000 de litri de apă, pereți din structură metalică.

Preț estimativ 5000 – 10000 Ron

Piscină rotundă metalică

Kitul include toate elementele necesare unei montari si utilizari rapide si de durata, oferind placerea scaldatului la un pret accesibil.
Piscina rotunda imitatie piatra.
Profil perimetral decorativ 15cm; coloane 12cm.
Liner albastru 0,3mm.
Filtru de nisip FA 6030 3,00 m3/h (2,6 m3/h conf. Norm NF P90-318) cu prefiltru.
Scara detasabila, Tabla cutata otel galvanizat

Volum litraj de circa 10.000 litri.

Preț estimativ 4000- 6000 Ron

Piscina rotundă gonflabilă:

Piscina gonflabila Bestway
Fabricata din PVC rezistent cu trei straturi laminate si plasa din poliester.
Aceasta piscina poate sustine pana la 10179 L.
Cadrul din otel confera stabilitate si durabilitate.
Piscina se poate monta repede si usor.
Asezati piscina pe o suprafata plana, montati cadrul si apoi umpleti piscina cu apa. Pompa electrica inclusa este parte din sistemul de recirculare a apei pentru a o mentine curata. Scara inclusa permite inotatorilor sa aiba acces la piscina mai usor. Se poate plia si transporta cu usurinta.
Include 1 x piscina, 1 x pompa de filtrare, 1 x scara.
Dimensiune Diametru 457 x inaltime 91 cm

Preț estimativ, până în 1000 Ron.

Vezi detalii piscine și prețuri

Trebuie să mai știi că o piscină necesită întreținere. Apa trebuie tratată frecvent cu soluții de curățare și întreținere, de preferat să cumpărați și o husă de acoperire. Astfel veți menține apa curată pe o perioadă mai îndelungată.

Dacă nu aveți cum să montați o piscină, tot nu trebuie să fiți dezamagiți, există și dușuri solare de exterior.

Duș solar ce utilizeaza razele solare pentru producerea apei calde intr-un mod total ecologic si fara electricitate.- Expus la soare timp de aproximativ 2 ore, datorita incalzirii apei din rezervorul-baza temperatura apei ajunge la 60 grade Celsius astfel incat dozata cu apa rece poate furniza aproximativ 60 de litri de apa la temperatura de 30 grade Celsius. – Temperatura reglabila prin robinet-mixer inclus. – Inaltime de functionare – 2m

Vezi modele de dușuri solare

, , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: