Home » Aspiratoare spălare/aspirare » Aspirator cu spălare Zelmer Aquawelt

Probabil vă prezint cel mai bun aspirator cu splălare și asiprare prin apă. Nu o spun doar eu, o spun zecile de păreri ale utilizatorilor care deja îl folosesc și sunt super mulțumiți.

Dacă vrei să afli părerea utilizatorilor, poți merge în secțiunea de review.

Și totuși de ce este atât de lăudat aspiratorul cu spălare și aspirare prin apă Zelmer Aquawelt? În primul rând impresionează prin capacitatea sa de aspirare.

Așa cum spuneau și unii utilizatori în secțiunea de review, eu nu am văzut aspirator care să absoarbă atât de puternic aproape orice.

Aspiratorul Zelmer Aquawelt impresionează prin capacitatea s-a de aspirare clasică (cu sac) dar și pentru capacitatea de spălare suprafețe.

Face față cu brio pe gresie și parchet însă adevărata provocare este la mochete și covoare.

Este un aspirator ceva mai mare față de aspiratoarele clasice însă asta datorită rezervoarelor duble. În general când căutăm performanță nu ne uităm la dimensiuni ci la ce poate să facă aparatul cumpărat.

Acesta este un aspirator puternic de 1600 W cu o capacitate de colectare de până la 5 litri.

Zelmer Aquawelt

Cumpără aspirator cu spălare Zelmer

Pe cât de puternic este pe atât de econimic se dovedește a fi. Este dotat cu funcție ECO-POWER care acționează ca un dispozitiv smart, practic ridică nivelul de consum doar atunci când are nevoie de o putere mai mare de absorție a murdăriei.

Dubla funcție de aspirator cu spălare și aspirator cu sac îl fac să devină aspiratorul perfect pentru casa noastră indiferent ce surprafețe avem de curățat.

Și pentru că sănătatea noastră primează întotdeauna,aerul absorbit trece prin mai multe etape până când ajunge să fie iarăși eliberat în încăpere.
Aerul absorbit trece mai intai printr-un filtru de apa cu 2 filtre de spuma si apoi prin filtrul HEPA care retine 99% din particulele mai mari de 0.3 microni.

Aspiratorul este ideal pentru cei care au animale de companie. Știm prea bine că părul de animale se depune prin cele mai neașteptate locuri iar aspiratoarele obișnuite nu reușesc niciodată să curețe totul.

După o primă utulizare, aspiratorul Zelmer Aquawelt își va arăta cu adevarat eficiența. Prima dată veți observa asta în lipsa firelor de păr animal din încăpere, apoi în rezervorul de apă și veți fiu uimiți cât de mult păr a putut să adune.

Pe lângă toate laudele cuvenite, pachetul vine și cu foarte multe accesorii incluse, accesorii ce fac ca locuința ta să fie perfect igienizată iar covoarele să arate ca noi.

În ciuda dimensiunilor mai mari față de aspiratoarele convenționale, în ciuda funcțiilor multiple și a eficienței, aspiratorul ăsta se dovedește a fi mai silențios ca multe aspiratoare folosite și oricum nu mai zgomotos ca orice alt brand.

Despre preț, nu știu să spun dacă este scump, nu știu ce căutați mai exact. După ce am dat sute de lei pe zeci de modele, după ce am stat cu două aspiratoare în debara si ambele ineficiente, după ce a trebuit să perii eu covoarele după aspirare pentru a arăta bine și pentru a schimba aerul casei, mie nu mi se pare un aspirator scump, din contră cred că este cel mai echilibrat preț/calitate.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: