Home » Masini spalat vase » Cât de simplu este să aleg o mașină de spălat vase?

Cât de simplu este să alegi o mașină de spălat vase? Este foarte simplu!

Tot ce trebuie să faci înainte de a cumpăra o mașină de spălat vase, este să te gândești la tipul de veselă cel mai des utilizată.

Dacă o vrei incorporabilă, semi-incorporabilă sau standard.

Dacă dorești să aibă o eficiență energetică cât mai bună (cred că vrei asta).

Dacă dorești să aibă cât mai multe programe, acestea te vor ajuta la spălarea variată a veselei sau la spălarea zilnică.

Și evident trebuie să te gândești și la buget, bugetul este cel mai important atunci când alegi o mașină de spălat vase.

Uite un video făcut perfect pentru o alegere simplă a mașinii de spălat vase

Alege simplu o mașină de spălat vase de pe eMag

Și dacă totuși nu te-a convins acest videoclip, hai să vedem la ce trebuie să mai fii atent atunci când cumperi o mașină de spălat vase.

Cu sau fără uscător?

Mașinile de spălat vase cu uscător consumă mai multă energie electrică, este adevărat că vă scutesc de efortul uscării vaselor sau a scurgerii lor. Eu personal nu văd foarte utilă această funcție, doar atunci când am multe vase de spălat și doresc să le pun direct în spațiul lor de depozitare. Pentru farfuriile de zi cu zi, mă descurc și dacă le las la scurs.  Ține minte, uscătorul de vase consumă aproximativ 75% din consumul total al mașinii de spălat vase.

Cicluri de spălare

Verificați să aibă și cicluri rapide, cicluri pentru pahare sensibile (de cristal), cicluri de clătire. Nu mereu aveți vase foarte murdare sau tăvi pline cu grăsime. Pentru două farfurii și câteva tacâmuri nu are sens să utilizați un ciclu lung de spălare.

Consumul de apă

Chiar dacă mașina de spălat vase consumă mai puțină apă față de cât ai consuma o spălarea manuală, tot trebuie să alegi o mașină care consumă puțină apă. Clasa energetică este foarte importantă, dar la fel de important este și consumul de apă, clasa energetică nu aduce după sine un consum redus de apă. Vezi specificațiile produsului dorit, vezi cât consumă și alege isteț.

 

 

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: