Home » Masini spalat rufe » Cea mai bună mașină de spălat din România : Care ți se potrivește?

Cea mai bună mașina de spălat din România : Care ți se potrivește? este întrebarea din nepusă din toate topurile făcute.
Toți facem topuri bazate pe ce date avem de la experți, de la companiile care comandă astfel de studii, dar nimeni nu face un top al celor mai bune mașini de spălat pentru tine, pentru piața din România!

Asta pentru că nimeni, dar nimeni nu comandă astfel de studii la noi, nimeni nu vrea să supere brandurile. Ca oameni care câștigăm bani din informațiile oferite vouă suntem datori să facem mai mult.

Eu personal nu mi-am propus niciodată să fac un top bazat pe preferințele mele, deși am câteva branduri pe care le simpatizez, nu mi-am propus nici să avantajez un anumit brand, din acest motiv nu am încheiat vreun contract cu o anumită marcă, mi-am propus să vă ajut în decizii.

Odată ce tu cititorule ajungi aici și găsești informația dorită, cel mai probabil cumperi, și cumperi prin link-ul meu, dacă faci asta, pot spune că tu ești entitatea pentru care lucrez, nu pentru un brand.

Să mă întorc la subiect, care este cea mai bună mașină de spălat din România? Este cea care îți îmbracă 90% din nevoi și are prețul dat de piața. Prețul dat de piață înseamnă prețul de masă, acolo unde 95% din cumpărători își bugetează achiziția și cumpără cam ce sclipește mai mult în acea marjă.

Prețul acesta este undeva între 1000-1600 ron, tot ce este peste înseamnă în mare parte ceva extra care nu neaparat folosim, ce sare de 3000 lei intră în altă gamă.

Atenție, nu vorbim de cea mai bună marcă sau mașină de spălat, pentru că aș da exemple ce nu ni le permitem toți, vorbim strict de marjă cătutată de toți, cea care psihologic vrem să o alocăm unei mașini de spălat rufe bună.

Pentru pragurile acestea de buget trebuie să stabilim clar și care sunt cele mai necesare caracteristici la o mașină de spălat bună, cele de care nu ne putem lipsi:
Capacitatea de încărcare, credeți-mă că doar dacă ești super constrâns de spațiu, cumperi ceva sub 7kg. Cea mai vândută gamă este de 8Kg, asta pentru că acoperă cam tot ce avem nevoie.
Program scurt, dacă nu ai avut niciodată o mașină de spălat cu program scurt, nu ai cum să știi cât este de util. Dacă ai avut, vei returna orice produs care nu are această caracteristică. Un mix exemplu personal, am luat ceva sub 1000 lei pentru un apartament în chirie, nu spăla nimic sub 2 ore. Calculați voi ce înseamnă 2 ore tradus în consumul unei mașini de spălat rufe.
Minim aceste caracteristici : bumbac, lână, lucruri delicate
Programe prestabilite, caută să aibă cam ce folosești tu, evident vor avea mai multe, dar între acele multe să fie și ce cauți tu.
Eficiența energetică și consum de apă. Eficiența energetică și cea pe consumul de apă nu înseamnă doar facturi mai mici, nu asta e scopul, nu se simte wow la buget. Secretul constă în eficiența mașinii de spălat, cu cât cele două (apă și energie) sunt mai eficiente, cu atât mașina de spălat este mai bună, s-a investit mai mult în performanță, nu s-a făcut rabat de calitate.
– Feedback-ul cumpărătorilor, cred că este cel mai important. Mereu citesc ce spun și alții, chiar dacă eu sunt deja chitit pe ceva. La fel de mult învăț să cern acel feedback, unele sunt negative doar din neștiința utilizatorului.

Mai jos am făcut un buton, acest buton te va duce spre o selecție care respectă cu sfințenie tot ce am scris mai sus. Nu te aștepta să îți dau un nume de brand, le elimin prin filtrare, tu doar alege ce ți se potrivește, mai mult ți-am ales produsele cu cele mai relevante păreri de la cumpărători.

Alege cea mai bună mașină de spălat

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: