Home » Masini spalat vase » Cea mai ieftină mașină de spălat vase

Observ că în materie de mașini de spălat vase căutările sunt tot mai dese, este clar că începem să ne dorim din ce în ce mai des astfel de mașini în casa noastră pentru a ne spori confortul.

Și pentru că alegerile sunt deobicei cele mai ieftine pentru că oamenii caută mașini de spălat vase care să poată face doar lucrurile e bază, am ales Star-Light DWV-106WH.

Este o mașină de spălat vase foarte accesibilă, nu depășește 800 de lei. Reușește cu brio să ne acopere cam toate nevoile.

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH se poate potrivi cu usurinta in spatii inguste, de aceea este ideala pentru bucatariile mai mici. Desi dimensiunile sale sunt reduse, aceasta masina de spalat vase beneficieaza de o capacitate de spalare, intr-un singur ciclu, de pana la 10 seturi de vesela.

Consum redus de energie electrica

Datorita clasei de energie A+, Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH consuma cu pana la 20% mai putina energie electrica, in comparatie cu modelele anterioare.

O bucatarie mai curata, in timp util

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, aceasta masina de spalat vase este dotata cu sase cicluri de spalare diferite, un dozator automat de detergent si un sistem inteligent pentru dedurizarea apei. La interior masina este realizata din otel inoxidabil, ceea ce permite o curatare mai usoara.

Are 6 trepte de temperatură, compartiment și indicator de sare, program de iginenizare de până la 70° .
vezi preț și specificații complete

Dacă sunt întrebări vis a vi de Star-Light DWV-106WH, lasă un comentariu aici și te vom ajuta să faci cea mai bună alegere.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: