Home » Masini spalat rufe » Cele mai vândute mașini de spălat în România

Cele mai vândute mașini de spălat din România sunt de la Whirlpool, Gorenje, Beko, Samsung și Electrolux.

 

Asta nu înseamnă că LG, Miele sau AEG nu știu să facă mașini de spălat bune, este doar un top a celui mai mare magazin online din România.

Topul se bazează pe opțiunea de cumpărare a clienților, aceste branduri vând cel mai bine mașini de spălat în România.

Poate fi considerat acest top relevant? Eu zic că da, atât timp cât masa de clienți alege aceste branduri, concluzionam că mare parte din masă se informează asupra achizițiilor.

Whirlpool – este unul din cei mai buni producători mondiali, nemții spun că la noi ajung produse diferite față de piața lor, la ei fiind un adevărat lider. Eu spun că și la noi ajung produse de calitate, nu știu mașină de spălat Whirlpool care să fi ținut sub 10 ani.

Mai jos am făcut selecția pe cele mai populare mașini de spălat Whirlpool, practic oamenii care le dețin, și-au spus părerea.

Vezi cele mai populare mașini de spălat Whirlpool

Gorenje – are mulți fani în România, unul dedicat a ajuns chiar aici pe blog și a împărtășit aproape zilnic experiența lui cu brandul. Eu mi-am luat hotă și cuptor de la ei, calitate ireproșabilă. Îmi place că Gorenje îmbină nevoia clienților (programe, utilitate) cu design-ul și clasa de eficiență, totul la un preț foarte decent pentru puterea noastră de cumpărare.

Vezi cele mai bune mașini de spălat Gorenje

Beko – firmă „mică” ar spune unii, doar că Beko a arătat în ultimii ani că știe să facă electrocasnice bune, full echipate cu dotări futuriste și pe bani puțini. Nu odată am văzut mașini de spălat Beko care te făceau să le cumperi doar pentur design, multe caracteristici ce le găseam doar la mașinile de spălat din top.

Cele mai populare Mașini de spălat Beko

 Samsung – nu sunt multe de spus despre ei, deși produsele lor sunt în general mai scumpe, calitatea nu a lăsat niciodată de dorit. Tot ei sunt tăticii noilor tehnologii, pe mine m-a impresionat funcția nouă Add Wash, acel gemuleț care îți permite să adaugi rufe în mașina de spălat în timp ce aceasta rulează. Nu este singura „invenție” a lor, dar cred că aceasta este și patentată, nu am mai văzut-o și pe alte branduri.

Cea mai bună selecție de mașini Samsung

Electrolux – Este și va rămâne unul din cele mai respectate branduri în materie de mașini de spălat, practic au o tradiție în asta și s-au ținut de ea. Nu au încercat prea mult să diversifice gama de produse, au rămas în general pe ce se pricep cel mai bine, la mașini de spălat.

De aici și sutele de voturi pozitive din partea clienților, ei nu mizează foarte mult pe aspect, în schimb investesc foarte mult în utilitatea produselor vândute.

Cele mai apreciate mașini de spălat Electrolux

LG – de la mine putere pun în acest top și LG. Ei sunt cei care învestesc cel mai mult în tehnologia smart și reușesc cu brio să nu lase calitatea pe plan secund. Singurul motiv pentru care LG nu a intrat în topul preferințelor este prețul mai mare și caracteristicile smart. Astăzi românii nu cumpără tehnologie smart pentru mașina de spălat, unii nu îi văd încă utilitatea, alții se gândesc că pentru un smart diagnostic nu merită niște sute de lei în plus.

Este adevărat că nu avem 100% aplicabilitate pe tehnologie, însa sunt ferm convins că ușor, ușor toate obiectele din jurul nostru vor ajunge la comandă prin telefon.

Cele mai cumpărate mașini de spălat LG

 

 

 

 

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: