Sari la conținut

Cum aleg o mașină de spălat resigilată

  • de
Păreri Slim Time Manager Electrolux EWS31274SU

Cum aleg o mașină de spălat resigilată? Am spune că foarte simplu, intrăm pe un magazin online și dăm comandă de cel mai ieftin produs, nu? Ei bine, nu este chiar așa. Nu pot să prezint cele mai proaste produse doar pentru că sunt ieftine, așa că o sa învățam să ne optimizăm costurile și să cumpărăm cea mai ieftină mașină de spălat fară să facem rabat de calitate.

Am fixat și o marjă de buget, o să ne limităm la 1000 lei și o să luăm pe rând ce ne interesează.

Din start mă duc direct spre gama de resigilate. În cele mai multe cazuri, mașinile de spălat resigilate sunt cea mai bună alegere. Asta pentru că sunt reduse cu câteva sute bune de lei iar defectele sunt infime.

Cum aleg o mașină de spălat resigilată?

Ca orice alt produs resigilat, contează foarte mult descrierea produsului, cu cât produsul „suferă” mai mult, atunci și reducerea va fi mai mare.

Aspecte peste care putem să trecem:

Atunci când cumpărăm o mașină de spălat resigilată, sunt câteva aspecte peste care putem să trecem. Acestea ar fi, zgârieturile fine, lovituri și tablă îndoită (mai ales dacă este undeva în spate) , poate puțină vopsea sărită, ambalaj deteriorat.

 

Aspecte peste care nu putem trece:

Nu putem trece peste spărturi în ecranul digtal, butoane lipsă, cuvă deterioarată, sticlă cuvă spartă, alte piese defecte.

 

Cum cumpăr o mașină de spălat resigilată:

Profităm de reducerea gamei de resigilate și punem alegem mașina de spălat care are :

Minim 1200 RPM

Clasă energetică A+++

Capacitate de încărcare peste 6 kg

Vezi cele mai ieftine mașini de spălat resigilate

Faptul că mașina de spălat este resigilată, nu înseamă că s-a facut rabat de calitate, acestea au ajuns astfel din diverse condiții : Retur client, deteriorare la transport sau chiar a fost expusă în showroom.

În mare parte, reducerele la electrocasnicele resigilate sunt și de peste 500 lei, acum ce să zic, eu zic că merită. Dar evident ținând cont de tot ce am scris mai sus.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: