Home » Soluții de curățare » Cum faci să nu intre la apă bumbacul

bumbac-intrat-la-apa
Iubesc bumbacul, de fapt este materialul în care mă simt cel mai bine. Bănuiesc că si ție îți plac hainele din bumbac și mai mult ca sigur ai pierdut câteva care au intrat la apă.

Acum că ai dat de acest articol, o să înveți să îți porți hainele de bumbac cu plăcere, fără să te mai temi că a intrat la apă

Trucul cel mai important în spălarea hainelor de bumbac la mașina de spălat este, folosirea unei temperaturi a apei scăzute (vezi eticheta) și utilizarea unui detergent care poate spăla bine la temperaturi mici. Unul din acești detergenți este Persil lichid. Apoi, trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe etichetă.

Cum pot opri bumbacul să mai intre la apă?
Unele haine din bumbac la care țineți necesită spălare manuală și uscare cu aer rece, fie merită să vă adresați unei spălătorii autorizate.

Spălare manuală bumbac

  • Utilizați un detergent special destinat pentru spălarea manuală. Se dizolvă în apă rece sau călduță și se scufundă haina pentru circa 10 minute. Urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului, dacă aveți dubii, încercați întâi pe o suprafață mai mică
  • Se clătește bine, din nou în apă rece sau călduță. Nu stoarceți sau răsuciți țesătura deoarece acest lucru va afecta forma.
  • Puneți haina la uscat pe un umeraș, încercați să o depozitați într-o încăpere cu lumina soarelui și circulație de aer.

Spălare bumbac la mașina de spălat

Dacă nu aveți timp să spălați la mână bumbacul, nu este nici o problemă. Cele mai multe mașini de spălat rufe standard au setări speciale pentru bumbac, aceste setări ajută ca bumbacul să nu intre la apă.

Ți-am selectat aici o serie de mașini de spălat cu funcție de spălare bumbac.

  • Utilizați un detergent lichid destinat țesăturilor fine. Setați mașina de spălat la 30°, iar ciclul de centrifugare să fie pentru țesături delicate.
  • Se spală hainele și scoateți-le din mașina de spălat. Se scutură ușor pentru a elimina boțiturile.
  • Puneți hainele la uscat atârnate într-o încăpere luminată și aerisită.

Deci, hainele tale de bumbac intră la apă? Nu și dacă ai grijă de ele, atunci când le porți, le speli și le usuci.

Ai învățat aici câteva trucuri ușoare, aceste trucuri te vor ajuta sa îți menții hainele din bumbac pentru mulți ani de aici încolo.

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: