Home » Aspiratoare spălare/aspirare » Cum folosești un mop cu aburi

 

Mopul cu aburi este foarte eficent, acestea pot curăța parchetul, gresia dar și mocheta.
Sunt ușor de manevrat, au multiple capuri de suprafețe și pot fi destul de ieftine in comparație cu aspiratoarele de gresie și parchet.

Cum folosești un mop cu aburi pe podeaua de lemn?

Dacă ai un parchet din lemn de esență tare, citește întâi indicațiile producătorului. Dacă mopul a fost proiectat pentru astfel de suprafețe.
Dacă nu găsești detalii despre suprafețele de lemn din esență tare, atunci ar fi mai indicat să faci un test pe o zonă foarte mică, într-un colț care nu este foarte vizibil. De preferat ar fi o zonă care în general stă acoperită cu mobilier.
Mopul cu aburi generează multă umiditate iar parchetul din esență tare poate absorbi această umiditate. Umiditatea duce la degradarea parchetului din esență tare.
Înainte de a începe testul, mătură bine suprafața de test, dacă ai control de aburi pe mop, foarte bine, încearcă să cureți la cel mai mic nivel de aburi.

Cum funcționează un mop cu aburi?
Mopul cu aburi se umple cu apă, acesta încălzește apa din recipient până când devine abur, apoi prin capul de spălare împinge acest abur către suprafața curățată.
Curățarea prin abur este în primul rând eficientă, suprafața se usucă mai rapid. Însă cel mai mare avantaj se regăsește în igienizare.

Cum cureți mocheta cu mopul cu aburi?

Un mop cu aburi este foarte eficient la mochete. Acestea împing suficient abur în firele textile încât pot elimina cam orice tip de pete. Periile clasice doar șterg suprafața mochetei, mopul înmoaie petele și curăță până la fundul firelor textile.
Atenție : Înainte să începeți curățarea, verificați eticheta mochetei, ce temperaturi recomandă producătorul și ce tip de curățare.
1. Înainte să începi curățarea carpetei, este indicat să aspiri carpeta. Mopul cu aburi spală, nu aspiră murdăria. Deci, nu ne-am dori ca praful plin de apă să se transforme în nămol și să ne chinuim foarte mult.
2. Pune apă în recipient și puțină soluție de curățat, poate detergent de curățat mochete. Atenție, pune puțin detergent. Fă un test pe o suprafață mică întâi, vezi câtă spumă scoate, astfel îți vei da seama dacă ai pus prea mult sau prea puțin detergent.
3. „Înainte-Înapoi” aceasta este direcția de curățare. Nu încerca să te abați, vei rata secțiuni de mochetă. În plus, riști să strici peria dacă încerci să îl împingi pe laterale.
4. După ce ai terminat de curățat mocheta, ventilează bine camera și lasă carpeta să se usuce, apoi poți muta mobilierul la loc.

Cumpără un mop cu aburi la ofertă

Pe butonul de mai sus am selectat o serie de mopuri cu aburi, dacă nu ești încă decis sau ai nevoie de ajutor, lasă-mi un comentariu și te voi ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine.

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. […] mâini înainte de a umbla cu obiectele copilului, depozitarea alientelor, spălatul pe jos cu un mop cu aburi, […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: