Home » Uscator de rufe » Cum usuci hainele în interiorul casei

Cum se usucă hainele în interiorul casei : Cu ajutorul unui uscător de haine

Aveți două modalități de a usca hainele la interior, fie le puneți la uscat pe un uscător de rufe sau alegeți să folosiți un uscător de rufe electric.

Uscător rufe electric poate fi o soluție pentru uscarea hainelor la interior.
Acesta are o capacitate de încărcare între 10-12 kg de rufe, poate fi depozitat ușor într-o debara, are o greutate de 3KG , deci poate fi ușor transportabil.

Cumpără uscător de rufe electric

Sau uscător de rufe clasic
Uscătoarele de rufel clasice au devenit tot mai populare odată cu eliminarea uscătoarelor din scările de bloc și a legilor care nu mai permit uscarea rufelor pe fatada clădirilor.

Producătorii au dus inovația departe și au invetat uscătoare pentru orice tip de spațiu și pe diverse mărimi. Astfel astăzi avem uscătoare de rufe care se pot prinde deasupra mașinii de spălat, se pot atârna de calorifere, de tip capră sau cu picioare extensibile.

Vezi modele și prețuri la uscătoare de rufe

Evident mai există și cea mai simplă soluție, dar mai scumpă, achiziția unui apar de uscat rufele.
Avem varii modele, prețuri între 1000-3000 lei, trebui doar să știi pe care să-l alegi. Avem aici pe site multe articole despre uscatoarele de rufe, ai aici mai multe articole despre uscătoarele de rufe.
Dar până te vei răsfoi toate articolele, ți-am adunat eu o serie de uscătoare de rufe, pret sub 1500 lei, cele mai apreciate de posesori, capacitate ideală.

Cumpără un uscător de rufe la Reducere!!!

Uscarea rufelor folosind un uscător

Recomand mare atenție la eticheta rufelor. Bumbacul spre exemplu nu este indicat să se usuce la uscătoarele electrice, acesta poate intra la apă. De asemenea nici pe uscătoarele cu atârnare, lasă forme în material. Bumbacul ar trebui pus pe umerașe la uscat.

Nu se recomandă uscarea la mașina de uscat a lânii, nu doar că se destramă dar își pierde și calitatea în timp.

Dacă nu aveți etichete la rufe și nu știți cum să le uscați, încercați niște programe scurte de uscare pentru a nu risca să vă stricați hainele.

Dacă folosiți un uscător de rufe cu atârnare, încercați să îl poziționați spre fereastră sau într-o încăpere aerisită. Astfel evitați să faceți condens și implicit mucegai.

Nu puneți rufele pe calorifere sau radiatoare. Acestea nu doar că vor strica țesătura rufelor, dar riscați să vă ruginească radiatoarele sau chiar să le stricați.

Dacă uscați rufele pe un uscător atârnător, întoarceți rufele pe partea din interior după o perioadă, astfel se vor usca mai repede și mai uniform.

Dacă ți-am fost util, nu uita să dai share articolului.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: