Home » Masini spalat rufe » Cumpără cea mai bună mașină de spălat pentru familia ta

Articolul ăsta este despre alegerile făcute pentru familia ta, de asta îți spun Cumpără cea mai bună mașină de spălat pentru familia ta, familia ta este anturajul tău de zi cu zi, apartenența la familie nu e la elegere, este obligatorie.

Am ajuns ca site la maturitatea în care nu mai dăm sugestii, dăm soluții, poate ai mai ajuns aici, poate am vrut doar să îți arătăm produse, astăzi îți spunem ce să cumperi, nu îți mai dăm sugestii.

Dacă nu ai familie, nu este o problemă, îți arătăm cum să cumperi o mașină de spălat care ține 10 ani, dacă nici în 10 ani nu îți faci o familie, măcar mulțumește-te că timp de 10 ani nu ai cheltuit banii aiurea.

Deși am scris zeci de articole despre cum să cumperi cea mai bună mașină de spălat, voi considera că ai ajuns aici pentru prima dată și voi face un rezumat al blogului.

 1. Cumpără mereu carecteristicile care te interesează, totuși nu fi zgârcit in specificații, ți-am zis că îți cumperi mașina de spălat ideală, cel puțin 10 ani nu te atingi de ea.
 2. Nu cumpăra după buzunar, nu îți spune nimeni să dai cât nu ai, dar nu te zgârci la 100 de lei că ai văzut tu nuștiu ce brand de care eu nu am scris niciodată, nu am scris cu un scop. Există o mare vorbă „Suntem prea săraci să cumpărăm lucruri ieftine„, de câte ori ai pățit asta? Eu am pățit, din acest motiv o expun aici.
 3. Ai auzit tu la vecinu sau colegu, amice ai ajuns aici, poate ai ajuns și pe alte site-uri. Gândește-te că noi ne dedicăm timp și bani ca tu să citești articolul ăsta, apoi să dispari undeva printre clienții satisfăcuți, nu o facem de pomană, dar nu o facem nici pe lângă subiect. Dacă nu voi vorbi în numele altor site-uri, voi vorbi în numele meu, nu s-a întors nimeni niciodată aici să îmi spună că am promovat un produs prost.
 4. Dacă peste 50 de persoane și-au pierdut timpul să lase un review pe produs, e achiziție verificată, acele 50 de persoane nu au scris de jenă că au luat țeapă, cu jena nu mai deschideau pc-ul, au scris ce au testat.
 5. Nu o să îți zic eu brandul ales de mine, nici nu o să îți dau buget, nu am laser să mă uit în portofelul tău, dar mă repet, navigând pe blog găsești tot ce îți trebuie. Ori aștepți butonul de final unde îți livrez tot ce e mai bun, inclusiv pentru buzunarul tău.
 6. Ai văzut tu o super ofertă la tv sau la magazinul x, îți ia fix 3 minute să mă întrebi de produs, poate am și scris de el. De ce zic asta? Deși sunt în branșă, ai mei au zis că știu ei mai bine, le-am dat modelul și l-au cumparat cu 400 lei mai scump, că era magazinul mai aproape, deși puteam să le trimit curierul la ușă.
 7. Dacă vrei să nu fii unul din sutele de mii de cumpărători care iau după etichetă sau desing, ai ajuns aici, de tine depinde.

Dacă crezi tu că Gigel de la raft e cel mai bun consilier, îți spun doar că eu sunt ăla care îl învată pe Gigel să îți vândă un produs din 3 rânduri pe etichetă, pentru că doar așa vinzi în offline.

Dar dacă ai ajuns pe online, aici ai o mare libertate, poți căuta orice, cu sursele potrivite nu ai cum să dai greș. Și nu voi lega niciodată profesia mea offline de cea online, dar dacă nu vrei să fii „ăla de l-a facut băiatu la un program de spălare rapidă” dar săraca mașină consumă cât mașina mea de teren, pleacă urechea sfaturi.

Alege și cumpără cea mai bună mașină de spălat

Hai că revin la specificații:

 1. Să aibă bumbac, bebe, program rapid, delicate, albe și lână
 2. Să știe să facă schimb de programe fără să plece ca moarta de la capăt.
 3. Să fie A+++ că nu degeaba se bagă miliarde în tehnologie, se fac și mai rezistente și fiabile
 4. Să aibă minim 5 ani de garanție. Dacă îți dă sub 5, înseamnă că însuși producătorul nu are încredere în el.
 5. Vezi plastic ieftin dar sărac în specificații? Zii pas, au bagat 20 de euro în culoarea plasticului și te-au ars la tamburi de tablă.
 6. În 2017 nu ai voie să cumperi o mașină de spălat dacă nu are motor invertor.
 7. Nu cumpăra capacitate sub 6kg, doar dacă are încărcare verticală sau e manuală, e alt subiect. Nu dezvolt că am mai scris despre asta, e vorba de materialele învestite încât să ducă centrifugarea. Gândește-te la o mașină de teren cu motor de Logan, cam ce crezi că au pus pe ea? (excepție fac slim-urile)
 8. LCD sau LED? DA, da e chiar ok și mișto, te poți lăuda cu mașina ta de spălat când ai invitați, te simți bine când vezi progresul, îi dai mișto din telefon când ești la terasă și bei o bere sau dacă stai cu copilul, dar ai grijă ca acel „mișto” să nu coste mai mult decât 2-3 specificații pe care le-ai fi vrut dar erau prea scumpe.
 9. Doamnelor dacă sunteți și mămici, să nu ignorați niciodată mașinile de spălat cu specificații bogate în igienzare pe hainele copiilor, niciodată. Am schimbat prima mașină de spălat fix când am aflat că vine bebe, o cumpărasem pe prima pentru 2 tineri cu chiloți și ceva cămăși, la copii nu mai vorbim la fel.
 10. Nimic sub 1200 rpm, da știu că ai avut tu o mașină de spălat de la părinți care avea doar 800 rpm, dar era acum 10 ani și fu bună pe vremea ei, așa cum și bunica fu domnișoară și cum nimeni nu mai cumpără dacia 1310.

Dacă ți se pare că am un aer arogant în articol, nu ți se pare, chiar îl am. Dar te convingi tu după ce vezi selecția următoare, orice alegi, nu ai cum să alegi prost.

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. Adela spune:

  Salutare!
  De jumătate de an, folosesc mașina de spălat Bosch și sunt foarte mulțumită de parametrii săi. Puterea mi-a plăcut, spălând rapid orice pete, de pe orice tip de țesătură. Cu siguranță pot sfătui această mașină de spălat chiar și un prieten apropiat, se spală ușor în ea. Tambur foarte mare si spatios. Dese ori este necesar să spal hainele de lucru ale soțului, sunt multe și toate mari, astfel încât o astfel de mașină mi se potrivește))) imi plac toate programele, am spălat și lucruri foarte delicate și articole de îmbrăcăminte, totul se spală foarte bine! Apa și electricitate nu consumă mult, ceea ce este foarte plăcut.
  https://2get.ro/product/wan24260by

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: