Home » Masini spalat rufe » Mașină de spălat rufe Hotpoint Slim

 Hotpoint WMSD723B

Am dat de mașina de spălat rufe Hotpoint WMSD723B Slim și nu am fost de loc uimit când am văzut că are peste 180 de review-uri din partea cumpărătorilor, o medie de 4.47 din 5 la voturi.

Nu știu dacă vă dați seama ce înseamnă asta, în traducerea liberă ar însemna că e cea mai apreciată mașină și că minim 180 de persoane (care au cumpărat-o) s-au întors pe site să își spună părerea, nu faci asta decât dacă mașina de spălat chiar te-a mulțumit.

Pentru mine nu este o chestie WOW, ieri după multă muncă am reușit să fac topul celei mai bune mașini de spălat vase încorporabile, ce să vezi? Și aici tot Hotpoint a ieșit câștigător detașat.

Caracteristici

Echipată cu 1200 rpm, o capacitate de 7 kg și o clasă A+++ , deja am spus 3 dintre cele mai căutate caracteristici la o mașină de spălat rufe.

Însă de aici încep să spun că are un ecran LED foarte bine poziționat, cu un afișaj curat și inteligibil.

Are 12 programe și o funcție de super spălare pentru rufele mai dificile, la câte are pe ea, este și foarte silențioasă cu 58 deciblei în spălare.

Ecotech

Acest standard european ce definește eficiența energetică și eficiența în utilizare. Puține mașini de spălat reușesc să pună acest standard pe ele, Hotpoint WMSD723B Slim este una dintre ele.

Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care este certificarea maxima emisa de ‘The Woolmark Company’ pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor de spalat pot spala si hainele care au eticheta ‘numai spalare manuala’. Un rezultat obtinut datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare.

Slim

Dacă nu ai folosit până acum o mașină de spălat slim, probabil nu ai să îți dau seama de ce am pus această caracteristică aici.

În primul rând o mașină de spălat slim îți schimbă percepția spațiului, parcă nu mai ai un mastodont ce face ca toți dracii în centrifugare, poți spune că ți-ai luat o comodă mai înaltă.

Apoi, pentru mine este incredibil când un producător reușește să pună performanță într-o carcasă atât de mică. Deci are și capacitate de 7 kg la încărcare, are și eficientă energetică, are 12 programe și totuși e slim…. Hotpoint nota 10!

Vezi preț și păreri utilizatori

Ce cred că i-ar mai trebui să fie mașina perfectă?

La prețul Hotpoint WMSD723B Slim nu ai cum să ai mașina perfectă, îți iei Miele la 5000 de lei nu Hotpoint la 1200 lei dacă vrei perfecțiune.

Dar totuși, când se va ieftini tehnologia, aș vrea să văd genul ăsta de mașină cu încă câteva funcții și la același preț, atunci ar rupe tot.

Dacă ar avea senzor de încărcare ar fi perfect. Da, ea spală bine și dacă ai pus peste 7kg, dar asta înseamnă să o forțezi, să îi strici metrica în timp, dar cine stă să cântărească rufele? O soluție ar fi să speli mai des, și așa nu consumă mult.

De motor invertor nu am să vorbesc, nu o să găsim niciodată așa ceva pe segmentul ăsta de preț. Dacă i-ar pune invertor am pierde la consumul de apă/curent și la zgomot.

Însă mi-aș dori o functie anti-cădere. Este acea funcție în care rufele se împing frumos în apa cu spumă și scoate toate petele, doar că o funcție de genul găsim pe LG F149 care costă cu 700 lei mai mult.

 

Hotpoint WMSD723B Slim

8.9

Clasă energetică A+++

10.0/10

Capacitate încărcare

8.0/10

Preț

9.0/10

Durabilitate

8.0/10

Parerea consumatorilor

9.5/10

Pros

  • Economică
  • Senzor încărcare
  • Afișaj LED
  • Slim
  • Număr Programe
,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. monica spune:

    am cumparat una si nu functioneaza, astept o saptamana tehnicianul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: