Home » Masini spalat rufe » Mașina de spălat rufe LG F1296 – alege isteț!

lg-f1296
Maina de spălat LG Spa Steam face parte din ultima generație cu 6 Motion.
În acest moment are și o reducere de 230 lei, dar și fără această reducere, eu tot zic că își merita toți banii.

Are foarte bine calibrate specificațiile și fiabilitatea, practic în această mașină s-a încadrat cam ce este mai bun fără ca prețul să explodeze.

Probabil are cel mai bun raport preț/calitate în acest moment, dar o să vorbesc pe rând despre fiecare caracteristică.

Ce este 6 Motion?
6 Motion este un arsenal de „simțuri” dezvoltat pentru o spălare mai eficientă, protecție în țesătură și nu în ultimul rând, eficiență energetică.

6 Motion conține :
Rotire – este procedeul standard prin care o mașină de spălat spală rufele, acest program este dedicat rufelor albe, ușor murdare, practic pentru spalarea zilnică.
Urcare – Coborâre : Este procedeul prin care în centrifugare, rufele se lipesc de pereții cuvei și previne șifonarea.
Amestecarea : se folosește la o spălare mai amplă. Atunci când avem rufe pătate, programul rulează o combinație de viteze și spălări pentru a înlătura petele.
Legănarea : Programul care protejează țesăturile delicate. Dacă aș băga la program standard o camașă de bumbac, probabil acea spălare ar fi devenit ultima pentru haina mea. Programul asigură o centrifugare fină pentru țesăturile delicate.
Filtrarea : Asigură stropirea cu detergent pe fiecare suprafață a rufelor, este un procedeu de rotire și stropire cu detergent.
Rostogolirea : Dacă v-ați uitat vreodată în cuva mașinii de spălat, în timpul spălării, ați observat că de câte ori rufele ajungeau în partea superioară a cuvei, acestea cădeau în apa din cuvă, proces care nu este tocmai benefic în clărire și uscare. Programul din această mașină, împiedică căderea rufelul în apa din partea de jos a cuvei și reduce zgomotul.

Motor Inverter Direct Drive
LG este recunoscută că folosește cele mai bune motoare invertoare din piață, nu degeaba își permit să dea câte 10 ani de garanție, e normal, dacă nu se strică!

Clasă energetică A+++
Cel mai mare consumator energetic a unei locuințe, este mașina de spălat (dacă nu cumva ai centrală electrică) și de cele mai multe ori, costurile nu sunt tocmai mici. Însă Spa Steam are o clasă energetică A+++ și o eficiență în centrifugare clasă B.

Vezi detalii complete

Senzor de încărcare și capacitate
Mașina de spălat are o capacitate maximă de 8 kg (acoperă cam toate tipurile de necesități) , însă după cum bine știți, încarcarea maximă se folosește doar pe programele lungi. Aici intervine inteligență acestei mașini. Are senzor de încărcare, acesta depistează greutatea încărcată și alege programul ideal pentru spalare. Evident, dacă nu cumva avem diverse tipuri de țesături, atunci alegem noi programul.

Materiale folosite

Are tamburii din inox iar cuva este din Polipropilena, toată mașina având o greutate de 63Kg și un nivel de zgomot de doar 52 dB în spălare.

Afișaj și siguranță
În primul rând afișajul mare face toți banii. Este clar, citeț și detectează posibilele erori. Se afișează timpul rămas, selecția programului și setarea protecție copil.

Auto curățare
Cred că pentru mine este printre cele mai importante caracteristici. LG F1296 are program de curățare cu Calgon, practic dai drumul să ruleze programul, se curăță prin program fără a fi necesar să adăugați Calgon la fiecare spălare. Acest program aduce și o reducere de costuri, știm cu toții cam cât costă Calgon.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: