Home » Masini spalat rufe » Masina de spalat vase Electrolux Real Life ESF4650ROX

Masina de spalat vase Electrolux Real Life ESF4650ROX vine dintr-o categorie mai de top am putea spune. Mașina de spălat vase este clasică însă forma îi oferă avantajul incorporării în mobilierul de bucătărie.

Provine dintr-o clasă de top datorită dotărilor existente, Real Life este echipată cu un braț FlexiSpray care are o rotație dublă și jeturi TopShower, iar functia Aquasave reduce la minim consumul de apa.

Practic vasul dumneavoastră este rotit pe ambele fețe unde sunt acționate jeturile de apă.

O altă funcție foarte bună și economică este funcția AutoFlex, aceasta reușește să citească gradul de încărcare și optimizează presiunea și jeturile de apă. Deobicei încărcăm în mașinile de spălat vase cam același tip de încărcătură, gen acum spălam doar farfurii, apoi doar pahare, etc. Pentru că aceste vase necesită programe de spălare diferite. AutoFlex le spală pe toate, deci speli totul odată. Aici intervine iar un consum redus de electricitate și apă, evident că nu mai speli în parte pentru fiecare tip de vas.

AutoOFF :

AutoOFF este iarăși o funcție care reduce consumul de energie electrică. Orice aparat rămâne în stand-by deobicei, funcția AutoOff închide mașina de spălat vase dacă sesizează o perioadă mai îndelungată de stand-by.

Pornire întârziată
funcția permite chiar programarea unei ore de pornire pentru mașina de spălat vase, ciclul de întârziere poate fi de până la 24 de ore.

Mașina de spălat vase Electrolux Real Life ESF4650ROX nu este pretențioasă, acceptă orice fel de material și orice tip de vas.
vezi preț și specificații complete

Este dotată cu o clasă energetică A+++, eficiență în spălare și uscare clasa A.
Deține 6 programe de spălare și o capacitate de încărcare de până la 9 seturi.
Vine echipată cu sertar special pentru căni, program intensiv de 70°, clătire specială, program special pentru pahare și 4 nivele de temperatură.

Alte funcții :

Brat spray FlexiSpray Satellite
Oprire automata
Sistem termoeficient
Masina de spalat vase cu SENSORCONTROL
Sistem de oprire apa

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: