Home » Masini spalat rufe » Masina de spalat Whirlpool AWO/C6314

Alegerea unei mașini de spălat trebuie să fie în directă colaborare cu nevoia și modul de utilizare a masinii. Pentru asta ti-am pus la dispozitie ghidul Cum aleg masina de spalat potrivita.

Evident ca in acel ghid vorbesc si despre buget, asa ca masina de spalat de astazi este o masina cu dotari premium dar la un pret mic.

masina spalat whirlpoolWhirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare.
Performante optime chiar si la o temperatura joasa.
Indepartarea superioara chiar si a celor mai dificile pete.
Economii de pana la 40% din energie (diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C).
Clientii doresc ca etapa de curatare sa dureze mai putin timp, evitand pre-tratarea pentru hainele cu pete dificile.

La pretul acesta gasim marci mult mai neconoscute si beneficiem de cateva tehnologii utile. Avem echipare 6th Sense Colours, clasa energetica A+++ , afisaj LCD.
Avem 1200 rotatii pe minute, programe de clatire si centrifugare. De fapt masina de spalat Whirlpool AWO/C6314 beneficiaza de 18 programe avand o capacitate de incarcare de 6kg.

Vezi detalii complete și preț

Analizand putin piata de masini de spalat, in acest moment nu gasim o alta mașină de spălat la acest pret cu aceste dotari. Este foarte adevarat ca acest model beneficiaza acum de o reducere si este foarte probabil ca in viitorul nu foarte indepartat sa ii creasca pretul inapoi la adevarata cota de piata.

Dupa cum veti observa si in graficul de mai jos, acum se afla la un pret minim in toate magazinele, acest pret minim afisat este atins in lunile Noiembrie si Decembrie, insa oferta de care puteti dispune zilele acestea este sub aceste preturi, mai exact 1090 Lei. Click pe poză.
pret whirlpool

 

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          
Statistici T5
%d blogeri au apreciat: