Home » Masini spalat rufe » Păreri mașină de spălat Whirlpool AWS

Deși Whirlpool a lansat tot mai multe produse din gama de electrocasnice, ei rămân în mintea cumpărătorilor tot „ăia cu mașini de spălat, cu 6 simțuri”.
Au fost primii care au introdus această caracteristică, capacitatea de a avea mai multă grijă de hainele colorate.

Zilele trecute am avut plăcerea să testez mașina de spălat Whirlpool AWS 71200, 6th Sense Colours un slim de 7 kg cu cai putere sub capotă.
Are cai putere pentru că este echipată cu 1200 de rotații, pe slim-uri nu prea vezi asemenea dotare și mai mult, caii ăștia nu prea vor să mănânce, având o clasă energetică A+++.

Mașina este foarte complexă, are programe pentru orice tip de utilizare. Așadar, ar fi bine să opriți foaia cu programele și să respectați programele concepute de Wjirlpool. Nu faceți ca mama, găsiți un program și doar pe ăla mergeți ever 🙂

Am făcut teste pe haine de zi cu zi, foarte tare, a mers pe 40° și a terminat în 20 de minute.

Cel mai mult m-a impresionat programul de rufe negre, pantalonii mei de birou chiar și-au recăpătat culoarea, este adevărat că am ajutat puțin 6th Sense Color și cu Perwoll Renew Black

Mi-a plăcut modelul pentru că știe să se adapteze la orice tip de rufe, de la blugi murdari până la haine de bebeluși, bumbac sau lână.

Mi-a plăcut că nu ocupă spațiu, că este foarte intuitivă și silențioasă….în timpul spălării.
Acum, nu îmi dau seama dacă în centrifugare este zgomotoasă sau răsună baia mea că e mare și goală 🙂 Dar aveam impresia că începe să decoleze în centrifugare. Nu troncănea, nu bătea, km puțini :)) ci doar scoate un zgomot ascuțit fix ca atunci când se turează elicia unui evion, dar puteți să vedeți în video de mai jos :

 

Mașina vine la un preț foarte ok pentru dotarile ei și clasa sa energetică, nu prea a avut adversar pe palierul ei, au fost mai multe din care a trebuit să aleg, după ore și eliminări, am ales Whirlpool AWS.

Vezi detalii pachet promo Whirlpool AWS

Am văzut că este și o promoție, pe lângă reducerea de preț, mai primești și un  tup de pudră anti calcar.

 

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5
%d blogeri au apreciat: